Ons team - Bereikbaarheid

Netwerk Levenseinde VZW
Meerspoort 30
9700 Oudenaarde
055/20 74 00 - info@netwerklevenseinde.be

Het Netwerk Levenseinde is telefonisch bereikbaar op werkdagen, in de voormiddag van 9h00 tot 12h00.

Op andere momenten kan het zijn dat u een antwoordapparaat aan de lijn krijgt. Wanneer u een boodschap inspreekt en uw telefoonnummer, contacteren wij u ten laatste de volgende werkdag. Voor dringende vragen kan u bij ons terecht via uw huisarts. Huisartsen contacteren het wachtnummer of het rechtstreeks nummer van de verpleegkundige van hun regio.

Ons team

LEIFpunt Vlaamse Ardennen en Netwerk Zorgpartners

 • Ruth Raes, coördinator.
  ruth@netwerklevenseinde.be
 • An de Vliegher, klinisch psychologe en verantwoordelijke vrijwilligerswerking. An is aanwezig op kantoor op maandagvoormiddag, dinsdag en donderdag.
  an@netwerklevenseinde.be
 • Christine Duthoy, coördinator LEIFpunt. Christine is aanwezig op kantoor in de voormiddag, behalve op donderdag. Ze is er ook op dinsdagnamiddag.
  christine@netwerklevenseinde.be

Palliatieve Thuiszorgteam

 • Mark, Leen, Yasmine, Monica en Sara, palliatief deskundigen.
  (voornaam)@netwerklevenseinde.be
 • Dr. Joris Weyns en dokter Katrien Vanderstraeten, equipe artsen. Artsen kunnen de equipe arts rechtstreeks contacteren.
 • Christine Duthoy, onthaal en administratieve ondersteuning. Christine is aanwezig op kantoor in de voormiddag, behalve op donderdag. Ze is er ook op dinsdagnamiddag.
  christine@netwerklevenseinde.be

Elke inwoner uit de regio Zuid-Oost-Vlaanderen kan bij ons terecht: Brakel, Geraardsbergen, Herzele, Horebeke, Kluisbergen, Kruisem, Lierde, Maarkedal, Oosterzele, Oudenaarde, Ronse, St-Lievens-Houtem, Wortegem-Petegem, Zottegem en Zwalm.

Bereikbaarheid